Kolding konferencehotel bliver i denne uge destination for SF-landsmøde

Socialistisk Folkeparti afholder for 8. år i streg deres landsmøde i Kolding. I år forventer partiet over 500 deltagere fra hele landet.

Foto fra SF’s landsmøde i 2023. Foto: SF

Af Mads Wildenhoff Pedersen

Endnu en gang skal SF’s årlige landsmøde afholdes i Kolding – og igen bliver kulissen hotel Comwell. Landsmødet afholdes over weekenden i uge 10 og forventningerne til arrangementet er høje, hvis du spørger Sussane Stenstrop Thorsen, formand for SF Kolding.

”Når man har været en del i år SF, så er det lidt ligesom en familiefest. Hele stemningen er god, det er skønt at være til landsmøde.”

Landsmødet har vist sig at være meget populært i år blandt partiets medlemmer – i alt er der over 500 tilmeldte. Jens Andersen, landssekretær for SF, er stolt over antallet af deltagere.

”Vi bliver cirka 500. Det er cirka det vi havde forventet.”

Landsmødet har et helt specielt fokus i år. Det kommende europaparlamentsvalg er i højsædet under mødet og partiet vil afsløre deres spidskandidater til valget i løbet af weekenden.

”EP-valget, og hvordan vi kan få engageret vores partiforeninger til valget, er en af de ting der kommer til at fylde meget.”

Kolding i centrum

Kolding har i flere år været SF’s foretrukne lokation for deres landsmøde. Faktisk er det blevet afholdt i Kolding i hele 8 år i træk. Det er der mange gode grunde til, siger Sussane Stenstrop Thorsen.

”Kolding er et godt knudepunkt. Vi har faciliteterne, Comwell har alt det nødvendige og byen kan sagtens huse, sådan et arrangement. Vi, i SF, er gode til ikke at lægge alt i København.”